Nytt Inpasseringssystem

Publicerad: 30/4, 2021

Nytt inpasseringssystem!

Tisdag den 4 maj byter vi inpasseringssytem i våra anläggningar!

Orsaken till bytet är att bolaget som äger nuvarande system (Profit 10) sålts till ett företag som heter BRP Systems vilka har ett system som heter BRP Clouds som vi framöver kommer att använda oss av.

Den så kallade migreringen kommer att ske tisdag 4 maj. Då kommer all information, medlemsregister m.m att flyttas över till BRP. Vi hoppas att du som medlem inte ska märka så mycket av detta byte. Ditt träningskort kommer att fortsätta fungera som vanligt.

NY BOKNINGSAPP!
Däremot kommer du som går på gruppträning och bokar pass via ”Bokningsappen” att få hämta hem en helt ny app då som heter ”Sporthuset”.
Du hämtar appen där du normalt hämtar dina appar (App Store eller Play Butik).

När appen väl är i bruk kommer du att få logga in med din e-postadress och dina 6 första siffror i ditt födelsenummer enligt principen (ÅÅMMDD). OBS! utan 19 eller 20 i början. Exempelvis 830319
OBS! Kolla gärna med receptionspersonalen redan nu att du har en aktuell e-postadress registrerad i vårt system!
Kolla direkt i receptionen när du är på plats eller skicka mejl, till repan@sporthusetgavle.se, där du ber personalen kolla din e-postadress.
Du som idag får e-post från oss, exempelvis om att din reservplats blivit ordinarie, har en fungerande adress och behöver inte göra någonting.
Om du hellre vill ringa eller besöka oss hittar du telefonnummer och öppettider här: https://sporthusetgavle.se/contact


EVENTUELLA STÖRNINGAR
Vi hoppas som sagt att du som medlem inte ska märka så mycket av detta men vi får nog ändå räkna med en del störningar med inpasseringar och bokning av gruppträningspass under tisdagen och kanske några dagar därefter. Tisdag och onsdag nästa vecka kommer inte reservlistan att fungera i passbokningen!

Systemet är helt nytt oss alla, även vår receptionspersonal!
Vi har inte haft möjlighet att testa systemet i utbildningsmiljö. Både ordinarie personal och extrapersonal kan därför behöva lite tid innan vi lärt oss alla funktioner i det nya systemet fullt ut.
Det kanske kommer att ta lite längre tid i kassan vid kortköp och vid andra ärenden som utföres i receptionerna. Vi hoppas på din förståelse för detta!

Håll dig uppdaterad via Facebook/Instagram
Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sporthusetgavle) och Instagram (@sporthusetgavle) där vi kommuniucerar ut eventuella problem som kan uppstå i samband med migreringen

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

SPORTHUS
GÄVLE STRAND

Redargatan 11
803 02 Gävle
026-10 13 35

SPORTHUS SÖDER

Bergsgatan 41
802 66, Gävle
026-60 22 77

SNABBLÄNKAR

Gruppträning
Gym
Boka pass
Öppettider
Priser

Alla rättigheter reserverade Sporthus ©
Webbutveckling: Precis Reklam i

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK